The Dance Classic Showband

Naast DUO DOUBLE is Clementine ook de vaste zangeres van The Dance Classic showband! Met veel plezier maakt zij al zo’n 15 jaar deel uit van deze swingende band. We schrijven het jaar 2002, waar in Cultureel Centrum ’t Pakhuus in Silvolde het idee was geboren om met een club muzikanten die elkaar niet kenden een eenmalige voorstelling te maken met alleen Discomuziek. Een discoshow met alleen live muziek. Het liefst met muzikanten die op zich niet echt gek veel affiniteit hadden met deze soort muziek en elkaar ook niet kenden.
De show zou als een project 2 maal in ‘t Pakhuus opgevoerd worden. Dat dit heel anders heeft uitgepakt is inmiddels wel duidelijk geworden. The Dance Classic Showband was geboren en bestaat alweer 15 jaar en is vanaf haar eerste optreden in april 2004, inmiddels een begrip geworden. 
Verschillende optredens op bedrijfsfeesten en de grotere podia verder, gaat “De Discoshow”, zoals dit in de volksmond wordt omschreven, onvervalst verder met daar waar het oorspronkelijk voor is opgezet. Een gezellige avond vol met de bekendste Disconummers uit de jaren ’70 en ’80, geheel 100% live gespeeld.

Bernard is al heel wat jaren bassist bij The Dance Classic Showband.