Of u nu kiest voor DUO DOUBLE - L - XL of XXL uw feest of evenement zal altijd naar wens zijn. Een Duo of Band op maat.

DUO DOUBLE,  Zangeres / Toetsenist, Zanger

Clementine en Bernard zijn de basis. 12 jaar geleden zijn zij na een lange samenwerking in de Achterhoekse band Sound Selection met DUO DOUBLE begonnen. En hebben ze al vele bruiloften, kermissen, bedrijfsfeesten,verjaardagen en andere evenementen muzikaal verzorgd.Duo Double maakt muziek voor jong en oud en kijkt vooral goed wat er op de dansvloer gebeurt.Geen vast repertoire maar muziek wat op uw feest past. Neem eens een kijkje op de mediapagina.  

DUO DOUBLE S, Ook voor de kinderen is het feest

Naast zangeres van DUO DOUBLE is Clementine al jarenlang docent bij Muziekcentrum Bim Bam Bom. Dit bied de mogelijkheid ook de kinderen op uw feest niet te vergeten. Zij vermaakt de kinderen van alle leeftijden. DUO DOUBLE denkt ook aan de allerkleinsten! Meer informatie van Muziekcentrum BimBamBom op: www.bim-bam-bom.nl

DUO DOUBLE L, Een Trio met Drummer of Gitarist-zanger

Net even dat beetje extra? U kunt dan kiezen voor een drummer of gitarist erbij. Roy onze gitarist neemt ook een aantal zangnummers en koorwerk voor zijn rekening. 

DUO DOUBLE XL, Complete Allround / Coverband

Wilt u meer? Ook dat is mogelijk. Met Bert onze drummer en Roy onze gitarist-zanger heeft u een topband staan. U krijgt dan DUO DOUBLE XL, een zeer goed op elkaar ingespeelde band voor elk feest of evenement. Of het nu een jonge bruiloft een 40 of 50 jarig huwelijksfeest is DUO DOUBLE XL maakt er een knalfeest van!

DUO DOUBLE XXL, Timmy van Lingen-zanger

Timmy van Lingen is niet zomaar zanger maar er een met dijk van een stem. Niet voor niets hoorde hij in 2017 bij de laatste finalisten van IDOLS. Van rock tot pop of Nederlandse kraker, niets is hem vreemd Kijk voor meer informatie bij zijn biografie. Timmy sluit zich graag aan als DUO DOUBLE XXL. Timmy kan een aanvuling zijn op: DUO DOUBLE - DUO DOUBLE L - DUO DOUBLE XL Voor een muzikale indruk is hij te horen op onderstaand filmpje.

Clementine verzorgt live muziek tijdens een trouwceremonie, bruiloft, partnerregistratie.

Zingen op jullie ceremonie?
In het gemeentehuis, kerk, binnen of buiten?
Het is allemaal mogelijk.
Zoek de nummers uit die bij jullie passen en maak dat speciale moment nog net even wat mooier. Mail of bel voor de mogelijkheden.'Topfeest gehad. Zoveel complimenten over de muziek bij deze. Heerlijk gedanst, sfeer was top, thanks. Zonder jullie was het niet zo'n Topfeest geworden!'

'Duo Double nog ontzettend bedankt voor het mede tot een succes maken van onze feestavond. Voor herhaling vatbaar!'

'Nog bedankt voor de wijze waarop jullie mede ons feest fantastisch muzikaal hebben verzorgt. Veel complimenten ontvangen over het hele feest maar ook over jullie.'

Wij willen jullie graag nogmaals bedanken voor jullie inzet op ons feest. Het was geweldig, iedereen heeft er van genoten en het is jullie gelukt om bijna iedereen op de dansvloer te krijgen.

Wat hebben jullie van de verjaardag van Laurens een super feest gemaakt. Het was echt geweldig. Wij hebben heel veel positieve reacties gekregen. Duo DoubLe....nogmaals heel erg bedankt...jullie zijn super

Duo Double bedankt voor de mooie muzikale avond.. Het was geweldig!! 

Bedankt voor de originele foto's van ons feest.  Het was mede dank zij jullie optreden een geweldig mooi en gezellig feest. 

Jullie muziek was geweldig en we vonden het leuk dat jullie de zaal bij het feest betrekt en niet alleen jullie repertoire spelen.

Fotoimpressie

headslider
headslider
headslider
headslider
headslider
headslider