Duo Double; Omdat elk feest uniek is! Voor uw feest in de Achterhoek / Gelderland en daar voorbij.

DUO DOUBLE komt uit het plaatsje Keijenborg wat midden in de Achterhoek tussen Doetinchem en Hengelo Gelderland ligt. Clementine en Bernard zijn na hun tijd in de zeer bekende band Sound Selection begonnen met wat nu het meest succesvolle duo uit de Achterhoek is. Feesten dat kunnen ze in de Achterhoek; in plaatsen en buurtschappen als Hengelo, Vorden, Winterwijk,Zelhem, Corle, Miste, Keijenborg, Toldijk, Steenderen, Baak, Zutphen en nog vele meer word menig schuttersfeest, buurtfeest en kermis georganiseerd, en hoe! Feest, vermaak en entertainment, daar draait het om bij DUO DOUBLE!

Clementine; Ik ga zingend door het leven.

"Ik ga zingend door het leven" is het motto van Clementine. Zij begon op haar 14e te zingen in een koor waar de drummer van vroeg of ze in zijn band wilde komen zingen. En zo is het gekomen.  Naast jarenlange ervaring in dancing-, funk-, jazz-, en top100 bands o.a Infinity, Sound Selection, Realtime, Hotcha, Back 2 Basic heeft Clementine een uitdaging gevonden in DUO DOUBLE. De combinatie Clementine / DUO DOUBLE staat voor 100% feest en muzikaliteit! Tevens is Clementine docent en eigenaresse van Muziekcentrum Bim Bam Bom en is zij al meer dan 15 jaar zangeres bij The Dance Classic Showband. www.thedanceclassicshowband.nl

Bernard; Toetsenist, Bassist, Accordeonist en zanger

Vanaf z'n 10e met de accordeon begonnen en na wat schoolbandjes als toetsenist versleten te hebben werd het tijd voor wat anders. Hij mocht van een vriend "even" een bas lenen. En toen ging het snel; Level42's Mark King werd zijn virtuele leraar en de 20 jaar daarna heeft hij in het top40 circuit als bassist/zanger veel ervaring opgedaan o.a bij Free-Time en Sound Selection. Samen met  Clementine pakt Bernard bij DUO DOUBLE de draad van toetsenist weer op waarbij de basgitaar zo af en toe toch nog een plaatsje krijgt. Bernard is tevens bassist (en inval toetsenist) bij The Dance Classic Showband.

Roy; Wat heb ik eigenlijk nog niet gespeeld?

Roy werd als gitarist geboren 14 mei 1976 in Didam. Op 12 jarige leeftijd al wist hij wat wilde worden. Een vader van een vriendje op school bespeelde de gitaar en kende een paar populaire liedjes. Roy’s voorkeur ging snel uit naar de rock van bands als Van Halen, Toto maar ook gitaristen als Pat Travers, Joe Satriani en Steve Vai.  Na diverse jaren van hard studeren begon Roy op 17 jarige leeftijd bij de locale band “Free-Time”. Na enige jaren trad ook Bernard toe tot deze band. Later speelde Roy bij Sound Selection waar ook Bernard niet veel later onderdeel van uit ging maken. De basis voor DUO DOUBLE werd daar gelegd. ( Hoe? Kom maar een keer vragen )

Naast wat invalwerk bij diverse bands maakt Roy al jarenlang deel uit van de XL of L formatie van DUO DOUBLE.

Bert; Drummen is mij met de paplepel ingegoten

Met een vader als muzikant kreeg Bert de muziek met de paplepel in gegoten. Als 8 jarige netjes begonnen met blokfluitles en na een paar valse noten op een trompet werd het hem al snel duidelijk dat hij achter dat drumstel wilde zitten. Na ook zijn diploma’s A en B gehaald te hebben op de muziekschool heeft Bert eerst een aantal jaren bij de plaatselijke harmonie gespeeld alvorens hij in diverse bands terecht kwam, o.a. in Up-2-date en X-press Live waar hij Clementine en Bernard ontmoet heeft, en waarmee hij van begin af aan een muzikale en persoonlijke “klik” had. Vandaar dat Bert het ook fantastisch vind om sinds 2013 weer met deze 2 ras-muzikanten op het podium te staan/zitten. Muzikaliteit en feest gegarandeerd! Hopelijk tot snel!


Timmy; Trots op zijn finaleplaats bij IDOLS

Timmy van Lingen werd geboren in 1990 te Zutphen waarna hij vervolgens in het bijliggende dorpje Vorden verder opgroeide. Dat Timmy uiteindelijk de muziek in wilde was voor velen ook geen verrassing.
Timmy zong op 11-jarige leeftijd tijdens de finale van het VARA kindersongfestival het lied ‘Elk dier’ om zijn provincie Gelderland te vertegenwoordigen. Na dit geweldige succes wist Timmy het zeker. Hij wilde echt muziek maken.
Timmy was één van de 10 finalisten uit 14000 auditanten bij de Jetix Karaokeshow waar Sita Vermeulen en Co Rowald de presentatie verzorgden..
Vervolgens deed hij mee met verschillende regionale en landelijke talentenjachten waarbij hij vaak een top 3 plaats behaalde.

Vanaf zijn 18e zit Timmy in verschillende coverbands en heeft hij optredens door het hele land. Bands waarin Timmy onder andere heeft gezeten zijn: Grandmother B, Denim en The Raise.
Tot op heden speelt Timmy in de band X-Orchestra, The Dance Classics Showband en Duo Double.

Timmy is een veel gevraagd solist. Hij werkte als solist met verschillende koren en orkesten waaronder het Vordens Mannenkoor, SBOG, Harmonie Vorden, Harmonie Winterswijk en The Bronckhorst Wind Symphony.
Één van de hoogtepunten als solist was de medewerking aan het Promsconcert ‘Eine musikalische reise Wien nach Berlin’ met bariton Marco Bakker op de kasteelweide te Vorden.

Begin februari 2017 was Timmy één van de kandidaten van het populaire televisieprogramma IDOLS op RTL 5. Wekelijks was hij op de Nederlandse televisie te zien. Hij werd één van de favorieten van het programma en behaalde een 6e plek.

Timmy volgde onder meer zanglessen van: Setske Mostaert, Maartje Epema, Ronald Douglas en Ibernice Mac Bean.

'Samen met deze fantastische muzikanten maken we van elk feest een Topfeest!'